Over mij

Mijn naam is Wesley Verbeek en 40 jaar geleden werd ik geboren in Utrecht. Ik heb het eerste deel van mijn leven in Nieuwegein gewoond, bij mijn ouders, dat leek me wel zo gezellig voor hen en praktisch voor mij.

Na wat omzwervingen in De Bilt en Utrecht ben ik uiteindelijk 3 jaar geleden geland in Amersfoort, waar ik samen met mijn vrouw en twee jonge dochters in een schattig huis woon in een hele gezellig buurt. Minstens net zo fijn: je kunt er heerlijk hardlopen.

Hardlopen; de reden dat je hier bent waarschijnlijk. Ik heb eigenlijk mijn hele leven niet gesport. Ja een blauwe maand judo, eventjes turnen toen ik zes was en een paar weken schaken. Mijn vrouw loopt zelf hard en probeerde me al jaren aan het lopen te krijgen, omdat ze ervan overtuigd was dat het iets voor mij was. Het heeft jaren geduurd, omdat ik stronteigenwijs ben en hartstikke lui. Uiteindelijk met een paar “hardloop”-schoenen van de Scapino en een mp3-tje van Evy Gruyaert een poging gewaagd en ik was eigenlijk meteen verkocht. Ik loop inmiddels 3x per week hard, heb in september 2017 de Dam tot Damloop gelopen (16,1km) en in 2018 staat de halve en hele marathon op het programma.

Op dit blog lees je over mijn reis als hardloper en geef ik af en toe wat tips om je te helpen bij of te starten met je eigen hardloopavontuur.

Vragen of opmerkingen? Stel ze hieronder of stuur me een mailtje!

Groet,
Wesley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *